mandag den 15. april 2013

Under 1 måned tilbage

Det var længe siden jeg sidst skrev her på bloggen, og det er fordi jeg har haft omkring to ugers påskeferie. Den brugte jeg i Sverige og Danmark, og nu har jeg været tilbage her i Lillestrøm i over en uge. I sidste uge havde vi undervisning om hjertekarsygdomme og vi lavede også mad i køkkenet; natriumreduceret kost og kolesterolsænkende kost. 

Kolesterolsænkende kost, bl.a.: cocktailkage, chokoladekage, frugttærte og formkage

Kødboller med pasta og tomatsovs, kødgryde og laks med ris.


Natriumreduceret kost, bl.a.: sildekarbonader, fiskegryde med æble og karry, kålstuvning og frikadeller

Det meste af maden smagte overraskende godt, men jeg tror helt sikkert at hvert fald natriumreduceret kost er noget man skal vænne sig til. Der manglede lidt smag (fra salt), men der var mange andre gode smage fra bl.a. æbler og andre krydderier.

Vi arbejder stadig på gruppeksamensopgaven som skal afleveres d. 26. april. Det går rigtig godt med opgaven og det føles som om vi snart er færdige med den. Vi har egentlig haft al undervisning om de sygdomme og den kost som passer til allerede, så frem til den 26. skal vi bl.a. have undervisning om madallergi og intolerance, kost ved kræftbehandling og vegetarkost. Den 29. april får vi så udleveret den individuelle eksamensopgave som skal afleveres d. 3. maj og så er mit studieophold her i Lillestrøm slut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar